Keurig kerstrapport voor Brum!

Ieder jaar organiseert Fonk magazine het grote Bureauklanttevredenheidsonderzoek (doet het heel goed met Scrabble). Opdrachtgevers wordt gevraagd op een 12-tal criteria hun bureau te beoordelen. Ook Brum werd weer onder de loep genomen door haar relaties. En wat een mooi rapport hebben wij wederom mogen ontvangen! Gemiddeld scoren we maar liefst een 8,4. En belangrijker nog: bij elk onderdeel scoren we een 8 of hoger. Op creativiteit zelfs een 8,9!

Nu wordt ons niet gevraagd onze opdrachtgevers te beoordelen, maar je kan ervan uit gaan dat wij ook heel tevreden zijn met hen. Wij geloven dat juist een hele persoonlijke en open samenwerking leidt tot de beste resultaten. Direct contact, inspirerend, to-the-point en positief. En dat wordt blijkbaar gewaardeerd.

 

Het complete rapport is als volgt:

Snelheid van werken 8,54
Relatiebeheer 8,31
Prijs/prestatie 8,31
Inzet & service 8,46
Administratief 8,38
Nauwkeurigheid 8,08
Effectiviteit 8,54
Omgaan met briefings 8,62
Creativiteit 8,92
Functioneren als sparringpartner 8,54
Pro-activiteit 8,23
Functioneren als business accelerator 8,00
Berekend gemiddelde 8,41

 

Bedankt opdrachtgevers, wij zijn trots op jullie! En als je volgend jaar ons ook wilt kunnen beoordelen, bel dan met Pieter (0641815823) of Tessa (0651318485).