Welke wereldverbeteraar verdient een gratis verpakkingsontwerp?

Brum Design is bijna toe aan het 10.000e project. Dat is niet niks. Dat project willen we daarom graag weggeven aan iemand die dit echt verdient. Iemand met een goed doel.

Wij geven een gratis project weg aan iemand met een mooi plan en zetten al onze energie in om hun verhaal te vertellen. Dat doen we samen met de winnaar, op de manier die wij als geen ander kennen: met een mooie verpakking als resultaat.

Voor wie? Voor iedereen die verder kijkt dan zichzelf. Iedereen met een mooi idee. Groot of klein. Heb jij een zorgboerderij waar mooie dingen worden gemaakt die een betere verpakking verdienen? Ken jij iemand die de wereld gaat redden met een fiets op zonne-energie? Heeft je buurman een plan voor een waterbesparende douchekop? Laat het ons weten! Van plasticprobleem tot voedselverspilling, van de hoek van je straat tot de hele wereld: wij zoeken een bijzonder plan met de gun-factor. Een project dat wij verder kunnen helpen met ons expertise in branding en verpakkingen.

Dus: ken jij iemand met een geweldig project die wel wat hulp kan gebruiken bij het ontwerp van een verpakking (of iets wat daar op lijkt)? Stuur alle plannen voor zeewaterfilters, anti-fruitverspillers of duurzame sokken naar Nanny Kuilboer van Marketingtribune via: Nanny@marketingtribune.nl. En wie weet kan jij binnenkort met ons rond de tafel voor ons 10.000e project.