Nog twee weken: draag jouw goede doel aan voor een gratis verpakkingsontwerp

Wij zijn bij Brum Design bijna toe aan ons 10.000e project: Hoera, 10k! Zo’n mijlpaal kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom willen we dit project graag weggeven aan een goed doel! Wij gebruiken dan ons expertise om voor iemand die het verdient een mooie verpakking (of iets soortgelijks) te ontwerpen.

Op dit moment heeft een flink aantal organisaties en goede doelen zich al aangemeld. We hebben al een hoop mooie ideeën langs zien komen: van medicijnen voor paarden tot aan dozen voor jarige kinderen. Denk jij dat jouw idee daar ook zeker bij moet zitten? Of ken je iemand die wel een mooi ontwerp verdient? Je hebt nog tot en met 31 december om je idee in te sturen. Dat doe je bij Nanny Kuilboer via nanny@marketingtribune.nl.

Begin 2018 maken we bekend met wie wij aan de slag gaan voor ons 10K-project. Wij zorgen ook dat je het hele proces kunt volgen.