Brum maakt bierbrood bakken makkelijk met Dapeppa!

Dapeppa maakt bakproducten: van doe-het-zelf koekjespotten tot aan baksets voor bananenbrood. Sinds kort is daar overheerlijk bierbrood bij gekomen. Een hartige bakmix waar je alleen maar bier bij hoeft te doen voor een topresultaat.

Een plaatje van de verpakking van bierbrood

Misschien heb je het sympathieke poppetje van Dapeppa al eens langs zien komen. Met zijn vrolijke kraaloogjes staat hij in verschillende verschijningsvormen te pronken op alle bakverpakkingen van het gelijknamige merk. Speciaal voor het bierbrood heeft hij zich in lederhosen gehesen en de snor laten staan.

 

Wat is er nu leuker dan een bakpakketje waar je alleen maar bier bij hoeft te halen? Een pakketje waar het bier al bij zit natuurlijk! Zo is de geschenkset van Dapeppa’s bierbrood ontstaan. De uitdaging voor Brum was om een verpakking te maken waar 2 verpakkingen bierbrood in kunnen, geflankeerd door 2 biertjes. Het mooie is namelijk dat vooraf niet vaststaat welke biertjes het zijn: mensen kunnen zelf hun favoriete drankje toevoegen. Belangrijk is ook dat de geschenkverpakking even vrolijk is als de mensen van Dapeppa zelf. Een stijve rechthoekige doos zou hier niet goed bij passen. Bovendien moet duidelijk zijn dat het heel makkelijk is om zelf een lekker brood te bakken!

Brum is aan de slag gegaan en heeft een sympathiek koffertje ontworpen. Een aantal grote vensters laten gelijk zien wat in de doos zit: de twee biertjes en de broodmix zijn gelijk zichtbaar. Het bierglas met de vorm van een boterham eruit gesneden maakt extra duidelijk wat de bedoeling is. De koffer heeft een speelse vorm, en de biertjes steken vrolijk door de verpakking heen. De handgreep nodigt uit om het gelijk mee te pakken.

 

De simpele bedrukking legt snel uit hoe makkelijk het is om een overheerlijk broodje te maken. Door één kleur te gebruiken voor de bedrukking wordt het kleinschalige en sympathieke van het merk Dapeppa benadrukt.

 

Al met al is de gezellige verpakking flink anders dan de meeste cadeauverpakkingen met bier: die proberen vaak vooral luxe uit te stralen. Dapeppa heeft een opvallend leuke verpakking voor een opvallend leuk merk dus!

Close-up van streepjescode met plaatje van snor er boven

Wil jij ook wat anders met je verpakking? Neem dan vlug contact op met Pieter of Tessa via via 0348 41 26 91.