10K project: update!

Een bezoek aan Jarige Job waarbij een flink aantal verjaardagsboxen door de Brummers zijn ingepakt, een stapel gave ideeën en de eerste schetsen. Sinds ons laatste bericht is er een hoop gebeurd met het 10K project: tijd voor een update dus!

 

 Bezoekje!

In maart is Brum met een flinke delegatie op bezoek geweest bij het hoofdkwartier van Jarige Job. In de prachtige Van Nellefabriek gingen de Brummers aan de slag met het inpakken van tientallen verjaardagsboxen. Niet alleen leuk, maar ook nuttig: zo konden de designers zelf ervaren wat er allemaal met de dozen gebeurd. Dat heeft meteen voor een hoop inspiratie gezorgd!

Brum pakt dozen in
De Brummers pakken flink wat verjaardagsboxen in

 

“Het is al erg leuk om verjaardagsboxen in te pakken, maar echt bijzonder wordt het als je het magazijn in loopt. Daar staan de dozen klaar om verstuurd te worden, mét de namen van de kinderen erop. Dan zie je dat de doos met cadeautjes die je net hebt gemaakt volgende week bij ‘Eveline’ komt te liggen. Dat maakt het nog specialer om hieraan te werken”, zegt Pieter Steenaert van Brum. “Wij zijn erg blij dat wij op deze manier een steentje bij kunnen dragen aan al die verjaardagen.”

 

 

Eerste plannen

Na het bezoek zijn de designers gelijk aan de slag gegaan met de verjaardagsbox. Niet alleen het design, maar ook de doos zelf is grondig bekeken. Misschien is het bijvoorbeeld mogelijk om meters plakband te besparen door de doos zelf te laten sluiten. Er wordt ook gekeken naar manieren om het inpakken makkelijker te maken. Het trakteermoment is ook een onderdeel wat niet aan de aandacht ontsnapt: kan dat nog leuker gemaakt worden? Aan inspiratie geen gebrek.

 

Brum komt met een flinke lijst aan voorstellen en ontwerpen op de proppen. Al vlug zit het team van Jarige Job in Woerden aan tafel om te kijken naar alle ideeën. Vol enthousiasme wordt meegedacht en gespard. De energie en het plezier spat ervan af. “De eerste reacties zijn lovend! Echt heel gaaf”, zegt Amber Merkus van Jarige Job.

Zo hebben we samen nieuwe afspraken gemaakt en worden de leukste plannen verder uitgewerkt. We vinden het leuk om de uiteindelijke plannen nog een verrassing te houden. Een heus cadeautje dat tegen de zomer ‘uitgepakt’ kan worden. Natuurlijk kun je die zien op onze website. In de MarketingTribune zul je ook alles kunnen lezen over het ontwerp!

 

Wil je zelf ook dozen inpakken bij Jarige Job? Dat kan! Ga dan vlug naar hun website en meld je aan. Heb jij ook een verpakking waarvan jij graag wilt dat we er mee aan de slag gaan? Bel dan met Pieter of Tessa via via 0348 41 26 91.