Afscheid Topstagiair Nadjezda

Met het einde van de zomer en het terugkeren van alle Brummers uit alle vakantieoorden, is het helaas ook tijd om afscheid te nemen van onze topstagiair Nadjezda. De afgelopen maanden is zij flink aan de slag geweest bij Brum met allerlei mooie projecten en heeft ze zich ontpopt tot een ware designer. Tijd om even kort aan de koffietafel plaats te nemen voor een vraagesprekje!

 

Het originele afscheidscadeautje van Nadjezda aan de Brummers

 

Je bent nu bijna klaar bij Brum. Wat vond je het leukste aan je stage?

“Het leukste aan werken bij Brum is toch echt dat de groep hier zo gezellig is. Er wordt flink doorgewerkt, maar er is ook altijd ruimte voor een lolletje. Daardoor is de sfeer altijd goed.”

 

Wat is er zo mooi aan packaging design?

“Packaging design is zo leuk omdat het per verpakking en product altijd anders is. Iedere keer heb je een nieuwe vorm, onderwerp en stijl om mee te werken. Hierdoor is het werk erg gevarieerd en blijft het leuk. Daarnaast is het een leuke uitdaging om de consument met je verpakking te overtuigen van het product.”

 

Wat ga je het meest missen aan Brum?

“Vooral de gezelligheid en natuurlijk het kunnen werken aan alle leuke projecten. Daarnaast ook de propjesgevechten met Marc.”

 

Misschien een beetje cliché, maar waar vinden we jou over 10 jaar?

“Over 10 jaar hoop ik in de verpakkingsindustrie te werken. Daarnaast wil ik ook graag verder met beeldende kunsten, dus wie weet ben ik daar dan ook in actief.”

 

Wat was je gênantste of bijzonderste moment bij Brum?

“Hmm, ik moet aan 2 genante moment denken. De eerste is dat tijdens het snijden van papier ook een flink stuk van mijn vinger er af heb gesneden. Alles zat onder het bloed… Ook heb ik in mijn laatste week een enorme discussie gestart met collega Vijay door te zeggen dat ik Lee Towers niet leuk vindt. Dat heb ik nu al een flink aantal keren teruggekregen.”