en
Taal switcher Taal switcher
Menu

Case

Rootzz of Nature

Tasty treasure from the tropics

Jackfruit, niet te verwarren met zijn stinkende broertje Doerian, is een grote stekelige vrucht afkomstig uit India en Sri Lanka. De vlezige structuur maakt het een goede vleesvervanger met een juicy smaak en bite van vlees. Fijn voor iedereen die verantwoord wil genieten van echt lekkere, eerlijke en verrassende vegetarische producten die niet van soja zijn gemaakt! De eerste range van producten in het portfolio van dit nieuwe duurzame merk, komt in de vorm van een smokey burger, balletjes en stukjes.

Sympathiek logo voor dito merk

Om de sterke verbinding met de natuur en het eerlijke en pure karakter van het merk te benadrukken, bedachten wij de naam Rootzz of Nature. Als tagline, onder meer voor social media, voegden wij ‘True & tasty food’ toe. Het pure en plantaardige lieten wij ook tot uiting komen in het logo, dat we de vorm gaven van een blaadje. Of misschien zie jij er wel een regendruppel in? Hoe dan ook, de uitstraling is sympathiek, eenvoudig in zwart en wit, vrolijk (je kunt er ook een lach in zien!) en toegankelijk. Samen met het speelse en optimistische lettertype past het helemaal bij het biologische en verrassende gevoel dat Lemar met dit merk wil geven.

Eyecatcher die het schap verovert

Voor het design van de verpakking tenslotte creëerden wij een blauwe achtergrond van vezelachtige structuur met een stekelig patroon. Een knipoog naar de Jackfruit natuurlijk. Bovendien valt blauw op in het schap, omdat het er nog niet is. Om te laten zien dat deze vlees vervangende producten in een handomdraai te bereiden zijn, plaatsten we een aansprekende foto van het klaargemaakte gerecht erop. Knapperig, vers en kleurrijk. De afzonderlijke producten (burger, balletjes en stukjes) kregen ieder een eigen kleurtoevoeging. En om het nieuwe en inspirerende merk optimaal te introduceren, zetten wij op de achterkant van de verpakking een verhaaltje over de Jackfruit met maaltijdsuggesties en foto’s. Vanaf 23 februari verovert Rootzz of Nature het schap bij Albert Heijn!

Go for it! Pijl

Get in touch

Is your brand ready for an impactful product restyling? Or would you prefer to simply discuss your ideas with us? Pieter and Tessa would love to help! Feel free to contact us.